kratke veze

ŠIJAN NIJE PRVI MUŠKARAC SA JAVNE SCENE U NJENOM ŽIVOTU? Evo sa koja DVA POZNATA momka se Bojana Rodić zabavljala (FOTO)

Bojana Rodić, svastika Veljka Ražnatovića, ima buran ljubavni život koji do sada nije bio poznat javnosti, pišu domaći mediji.

foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir piše, rođena sestra Bogdane Ražnatović, snajke Cece Ražnatović, prošlog leta bila je u kratkoj, ali strasnoj vezi sa Stefanom Karićem!

 

Prema rečima njenih bliskih prijateljica, ona je imala romansu i sa Kostadinom Terzićem, naslednikom Zvezdana Terzića, generalnim direktorom Crvene zvezde, s kojim je, navodno, prevarila tadašnjeg dečka Dejana Savića.

 

FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragan Kadić

 

Bojana i Dejan su se upoznali 2017. na Tajlandu. Ona je bila sa sestrom Natašom i drugaricom. Zabavljali su se oko tri meseca, dok Dejan nije saznao da ga je Bojana, navodno, varala sa Terzićem!

 

 

Njih dvoje su se viđali i pre nego što je s Dejanom uplovila u vezu, ali, navodno, i tokom njihovog zabavljanja. Savić je mladi biznismen koji živi i radi u inostranstvu, a u Srbiju dolazi po potrebi.

 

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: ATAImages
FOTO: Luka Stojanović
FOTO: Instagram
FOTO: ATAImages

 

Međutim, Terzić nikada nije hteo da se zna da su on i Rodićeva u vezi, nego joj je rekao da mogu da budu u tajnoj kombinaciji. Veljkova svastika je na to pristala i njihovu vezu je krila, ali njihovi zajednički prijatelji su znali za njihov odnos. Kada ju je Dejan ostavio, ona je odmah otišla u Budvu i, navodno, bila u apartmanu kod Terzića skoro dve nedelje.

 

Savić je i to saznao jer ima mnogo prijatelja koji su mu javili i slali njihove zajedničke slike sa plaže.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Sonja Spasić

Što se Stefana Karića tiče, Bojana je i s njim bila baš kratko. Znala je da od veze nema ništa, a i on je ubrzo ušao u rijaliti „Zadruga“, gde je i dan-danas jedan od aktivnih učesnika. Mirko je čuo da su bili zajedno, ali je poludeo zato što mu ona to nije sama rekla. Kurir piše da se sin Goce Božinovske posvađao sa Bojanom zbog Stefana, ali brzo su to izgladili.

 

Kurir je stupio u kontakt i sa Savićem putem Instagrama, a on je potvrdio njihova saznanja.

 

- Tačno je to sve što ste saznali. Ne želim ništa više da govorim o toj devojci - kratko je odgovorio Savić.