promene su tu

"NI FILIP NIJE ŽURIO SA ŽENIDBOM, PA NE TREBA NI NJIH DVOJICA": Lepa Brena govori o novoj snajki i zajedničkom životu

Jasan stav po pitanju vaspitanja, dece i proširenja porodice iznela je publici

foto: Sonja Spasić

Lepa Brena vreme tokom pandemije virusa korona koristila je kako bi napunila baterije za naredne poslovne podvige i za uživanje sa članovima porodice, koji su nakon mnogo vreme bili svi na okupu.

 

Kako mediji prenose njihova porodica dobila je člana više, jer se izabranica naslednika Viktora uselila u njihov dom. Pevačica otkriva kakav je njen stav po pitanju moguće ženidbe.

 

"I Viktor, baš kao i Stefan, mogu da osete zajednički život, i to kada jedno o drugome brinu 365 dana u godini. Ni Filip nije žurio sa ženidbom, pa ne treba ni njih dvojica. Postoji mnogo stvari koje treba da obave i nauče pre ženidbe, jer odluka o osnivanju porodice i potomstvu veoma je ozbiljna. Morate biti posvećeni detetu i ono mora kvalitetno da se vaspitava. Ako jurite samo karijeru, jednog dana shvatite da imate sve bogatstvo, možda i moć, ali promašaje u privatnom životu. Najlakše je napraviti dete, ali to je živo biće, prema kojem treba imati odgovornost i posvećenost. I Boba i ja ih savetujemo i videćemo da li će nas poslušati." - rekla  je pevačica za "Kurir"

 

foto: ATAImages

S obzirom na to da je mlađi sin Viktor u stabilnoj vezi sa lepom studentkinjom srpskog jezika i književnosti, pevačica se osvrnula i na njegov  emotivni izbor.

 

"Sandra je divna devojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. Uz to, otkrila sam da Sandra fantastično šminka. Tokom izolacije našminkala je i mene i nekoliko mojih prijateljica. Oduševljene smo i želela sam da joj pružim podršku jer na mlađima svet ostaje." - dodala je pevačica.

 

Lepu Brenu navikli smo da gledamo veoma doteranu i negovanu više od tri decenije, stoga se dotakla i na koji način izgleda tako mladoliko i sofisticirano.

 

"Negovanje se uči u kući. Mi smo odrasli u socijalističkoj državi, u kojoj su postojali samo frizerski saloni. Pedikir se radio samo onaj medicinski. Naučila sam i da se šminkam, da negujem kožu, pa i da sređujem nokte. Ipak, jedva sam dočekala da se otvore saloni, pa da mi sve to odrade profesionalci. Istina je, malo sam se odmorila i od feniranja i od šminkanja. Sećam se kad je moja mama išla kod frizera, to joj je bilo vreme za odmor i relaksaciju, a meni je to obaveza. Ipak, i s tom obavezom volim svoj posao." - ističe Brena.

 

foto: Damir Dervišagić