u čast MAJČINSTVU I DUH... KOKOŠARNIKA?!

NI PANDEMIJA IH NEĆE SPREČITI DA SE DOTERAJU! Ove haljine su obeležile Met galu KOJA SE NIJE NI ODRŽALA

To što je ovogodišnje gala veče čuvenog njujorškom muzeja Metropoliten otkazano, ne znači da će poznate ličnosti sedeti u trenerci.

foto: Profimedia

Ovo doba godine obično je jedno u najvažnijih u svetskom modnom kalendaru – početkom maja obično se održava Met gala, događaj koji okuplja najveća imena svetskog džet-seta. Slavni dobijaju određenu temu i oblače se u skladu s njom, a fotografije sa crvenog tepiha šire se i opisuju danima, mesecima i, u slučaju nekih izdanja, godinama.


Ipak, kao i sva javna okupljanja, ovogodišnja Met gala je otkazana zbog pandemije virusa korona, a zvezde poput Džulije Roberts i Keti Peri nisu prošetale pred stotinama foto-reportera i kamera. A tako smo želeli da vidimo Keti trudnu na crvenom tepihu!

 

Ipak, to što se Met gala nije održala nije sprečilo poznate ličnosti da se doteraju i pokažu nam modna izdanja koja su planirale da obuku za ovaj događaj! Juče smo vam pokazali haljinu koja bi nesumnjivo bila proglašena najlepšom – toaletu Džulije Roberts koju obavezno morate da vidite OVDE, a mi vam predstavljamo još dva upečatljiva modna trenutka s „Met gale koja se nije održala“, kako pišu modni portali.


Glumica Amanda Sejfrid planirala je da na crveni tepih donese dašak proleća u vidu haljine s dugačkom suknjom floralnog dezena. Ona je pozirala u seoskoj atmosferi, pored kokošarnika i u njemu i našalila se da bi njena pratilja bila kokoška Kendas (ili se nije šalila?).

 

 

Keti Peri,koja će uskoro doneti na svet svoje prvo dete, pokazala je interesantnu kreaciju Žan-Pola Gotjea, inspirisanu stilom kraljice popa Madone osamdesetih godina prolog veka.