to su geni

AMBICIOZNI, LEPI, ŠARMANTNI... Andrea Bočeli ima dvojicu uspešnih sinova - na jednog ni Džej Lo nije ostala imuna (FOTO)

Čuveni Andrea Bočeli ima dva sina - ne zna se koji je šarmantniji

foto: Profimedia

Andrea Bočeli, italijanski tenor koji je juče održao koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo na katolički Uskrs pod imenom "Muzika za nadu" ima dva sina - Matea Bočelija, koji ima 21 godinu, i Ejmosa Bočelija, koji je napunio 25 godina - i ne zna se koji je lepši.

 

Njih dvojica su sinovi iz Bočelijevog braka sa prvom suprugom Enrikom Cenzati i obojica su od oca nasledila kako šarm, lepotu, tako i taj gen za uspeh i ambiciju.

 

Mateo Bočeli je krenuo očevim stopama pa tako je sa ocem snimio duet "Fall on Me", gde peva na engleskom, a Andrea na italijanskom.

 

 

Inače, se bavi i manekenstvom pa je tako jednom prilikom pozirao i sa Dženifer Lopez za koju su pričali da nije ostala imuna na njegovu lepotu, te mu je na snimanju delila komplimente od kojih bi se svako zacrveneo.

 

 

Svima je jasno da je mlađi sin nasledio dar od tate.

 

- Tehnički naši glasovi su veoma različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea.

 

 

Mateo ima i starijeg brata, Ejmosa, koji se takođe nalazi u spotu i svira klavir u pesmama "I am Here" i "Ali di Libertà". I dok se njegov mlađi brat probija u manekenske i pevačke vode on je po zanimanju - inženjer, a poznat je i kao veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova.

 

Podsećamo, Andrea je sa svojom drugom suprugom Veronikom Berti u braku godinama i imaju šestogodišnju ćerku Virdžiniju.