verovali ili ne

RAZLOG JE NEOČEKIVAN: Glumica zadržala pse nakon što su joj umalo odgrizli ruku, ali OVO neće da trpi

Atraktivna glumica doživela je nedavno stravičnu nesreću, ali nije želela da pokloni pse koji su joj naneli povrede. Sve do sad…

foto: Youtube Printscreen

Glumica Heder Elizabet Parkherst završila je u bolnici nakon što su je ljubimci, psi rase pit-bul, zamalo rastrgli!

Heder je Plejbojeva zečica, poznata i po ulogama u serijama Married with children, NYPD Blue, kao i filmu Policajac sa Beverli hilsa 3.

 

Glumica je u stanu u Los Anđelesu držala dva pit-bula, mazila je mlađeg kada je stariji postao ljubomoran i kidisao. Psi su se sukobili a glumica je zadobila stravične povrede kada je pokušala golim rukama da ih razdvoji.

 

Heder je, prenosi TMZ, zadobila teške povrede ruke, među kojima su prelomi kostiju, prekidi ligamenata i duboke posekotine. Operisana je i u ruku su joj ugrađene šine.

 

foto: Youtube Printscreen

 Biće joj potrebno najmanje godinu dana oporavka, ali ne odustaje od svojih pasa. Veliki je borac za njihova prava i voli životinje i sigurno se neće odreći svojih pasa — rekao je njen partner Mark Nejson.

 

Sada "TMZ" prenosi da ipak hoće, ali iz potpuno drugog razloga — mlađi pas, devetomesečni Šorti, stalno laje, a oni žive u stambenoj zgradi.

 

 Iako su hteli da zadrže oba psa, mlađeg će morati da poklone. Već su u kontaktu s organizacijama koje razumeju da Šorti nije nasilan, i da je samo potrebno da bude dobro dresiran pre nego što nađe novi dom — rekao je izvor blizak paru.