tragedija

SLAVNA VODITELJKA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU: Porodica saopštila tužne vesti, sumnja se na SAMOUBISTVO

Nepuna dva meseca nakon što je završila u pritvoru zbog fizičkog napada na svog 13 godina mlađeg dečka, slavna voditeljka pronađena je mrtva

foto: Profimedia

Britanska voditeljka Kerolajn Flek (40) pronađena je mrtva u stanu u Londonu, a tragične vesti javnosti je saopštila njena neutešna porodica, koja je zamolila za privatnost u najtežim trenucima.

 

- Obaveštavamo vas da je naša Kerolajn preminula danas, 15. februara. Molimo medije da poštuju privatnost porodice u ovim teškim trenucima - stoji u saopštenju porodice.

Karolina je preminula je neposredno pred suđenje za napad na partnera Luisa Bartona, koga je pretukla krajem decembra 2019. godine zbog sumnje da ju je prevario.

 

Voditeljka je tada završila u pritvoru, a nesrećni mladić u bolnici.


Čelnici televizije na kojoj se prikazuje rijaliti "Love Island" koji je vodila, nisu mogli da se izbore sa medijskim pritiskom zbog skandala koji je napravila Kerolin i dali su joj otkaz.

 

Kerolajn, pogođena ovim vestima, tada je odbila da prihvati da je dobila otkaz i nastavila da se na društvenim mrežama predstavlja kao voditeljka rijalitija.

 

Uzrok smrti slavne voditeljke još uvek nije poznat, a prema navodima stranih medija, sumnja se da je u pitanju samoubistvo.

 

Kako pišu britanski mediji, advokat porodice navodno je otkrio da je voditeljka sama sebi oduzela život, međutim ovi navodi još uvek nisu zvanično potvrđeni.