tvrde da izgleda smešno

STALA JE PORED DŽENIFER I SVI SU SE ŠOKIRALI: Šakira nakon afere koja je potresla njenu porodicu više nije ona stara?

Kolumbijska pevačica podelila je fotografije za koje je pozirala sa Dženifer Lopez i javnost se obrušila na nju neprijatnim komentarima

foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih i najcenjenijih lepotica iz Latinske Amerike prepoznatljiva je po raskošnom glasu, neverovatnoj energiji i supermoći da u svakom trenutku bude najdominantnija osoba u prostoriji iako je visoka svega 157 cm.

 

Ipak, nakon što je optužena da je u Španiji utajila čak 14,5 miliona evra, pevačica je počela da živi još povučenije nego ranije, znatno manje radi, posvećena je isključivo suprugu Đeraru Pikeu i njihovim sinovima Milanu i Saši, a fanovi tvrde da je sve ostavilo trag i na njen izgled — sve više izgleda kao obična žena, a sve manje kao superzvezda.

 

Iako nama Šakira izgleda isto kao i ranije, njeni obožavaoci bili su nemilosrdni proteklih dana, naročito otkad je Kolumbijka objavila fotografije za koje je pozirala s koleginicom Dženifer Lopez. Čuvene lepotice razgovarale su s novinarima povodom svog predstojećeg nastupa na poluvremenu Superboula, kada su nastale pomenute fotografije, a ono što je primetno jeste da se Džej Lo i te kako doterala za ovu priliku dok je Šakira izgledala kao da žuri da pokupi decu iz školice.

 

 

Zbog toga su se nizali ne baš prijatni komentari, poput toga da Šakira izgleda smešno pored Dženifer, kao i da bi trebalo dobro da se naspava, ali dosta pažnje privukao je jedan fan koji je napisao: „U redu je, Šaki, ni mi je ne volimo“. Još su brutalniji komentari na Dženiferinom profilu, a jedan fan Džej Lo poručio je Šakiri da izgleda kao "prokleti hipik" i da bi trebalo da se istušira.

 

Šta vi mislite — jesu li korisnici društvenih mreža ipak prestrogi prema kolumbijskoj lepotici?