njena mirna luka

"MALO KO MOŽE ONO ŠTO MOŽE INTELEKTUALAC": Nakon samoubistva prvog supruga, Stoja je OGROMNU SREĆU pronašla pored NJEGA

Pevačica Stojanka Novaković prvi put se udala sa svega 16 godina, ali je ostala udovica. Nakon teškog perioda, ponovo je pronašla ljubav.

foto: Damir Dervišagić

Kao veoma mlada, slavna pevačica Stoja prvi put je izgovorila sudbonosno „da“ — udala se sa 16 godina, a sina dobila već u 17. Nažalost, doživela je jednu od najtežih životnih situacija.

 

Kako su mediji svojevremeno pisali, Stoja je ostala udovica nakon što je njen izabranik oduzeo sebi život.

 

Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao — ispričao je svojevremeno izvor blizak pevačici.

 

 

Ona nije mnogo pričala o ovom teškom periodu, već je samo jednom prilikom otkrila da joj se porodica njenog pokojnog supruga nije našla u toj situaciji. Naprotiv.

 

Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede — ispričala je ona pre nekoliko godina u jednoj emisiji.

 

Tada Stoja nije ni slutila kakvu joj je sreću i spokoj život spremio za godine koje slede...

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, nakon što je podigla svog sina, izvela ga na pravi put, a potom izgradila i zavidnu karijeru, Stoja je konačno pronašla svoju mirnu luku. Ona je već godinama u srećnom braku s arhitektom Igorom Jovanovićem.

 

Kako je pevačica svojevremeno otkrila, Jovanović nije samo njen suprug — on je njen prijatelj i čovek njenog života.

 

FOTO: Aleksandar Jovanović
FOTO: Aleksandar Jovanović
FOTO: Aleksandar Jovanović
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

 

Svaki dan mi govori divne reči i deli mi razne komplimente, a to mi prija i daje mi snage i energije da izguram sve što nosi život. Ume da me iznenadi nekom ružom, parfemom, čak i na aerodromu kad me dočeka s nekog nastupa. Ono što jedan intelektualac može da uradi, malo ko može — objasnila je ona.

 

Inače, Igor je veoma atraktivan i posvećen treninzima, a na društvenim mrežama mogu se videti njegove fotografije iz teretane.