NE STARI

Njene zdrave navike zlata vrede: Dženifer Lopez podelila tajnu svog dobro izgleda (FOTO)

0

Ako želite da zaustavite vreme svom telu i organizmu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (48) definitivno prkosi godinama. Njeno izvajano telo u petoj deceniji jednostavno ostavlja bez teksta.

 

Ne samo da izgleda besprekorno, već izgleda kao da uopšte ne stari. Ali kad pogledamo kako slavna pevačica, glumica, poslovna žena i majka dvoje dece, živi i brine se o sebi, puno toga je jasnije.


Ako želite da zaustavite vreme svom telu i organizmu, kao što to čini zanosna Džej Lo, vreme je da usvojite njene navike.


Sužavaju struk i podižu zadnjicu: Helanke Dženifer Lopez kakve ćete i vi nositi cele godine (FOTO)

 

foto: Profimedia

Odlično se zabavlja

Poznato je da Dženifer voli da pleše. Ples igra veliku ulogu u njenom životu pa njim održava kardio rutinu kojom jača zdravlje organizma i održava liniju. Ali ona voli pomera svoje granice pa ples obavezno kombinuje s treninzima snage prema savetima trenera slavnih. I ne krije da je za njih angažovala neke od najboljih trenera slavnih - Džinara Petersona i Dejvida Kirša.

 

Stroga je za stolom

Bezgrešna je i za stolom. Kod nje jednostavno nema nikakve prerađene hrane niti šećera. Ishrana joj se bazira na prirodnoj hrani, a kad joj se nešto jede i gricka, pojede semenke, orašaste plodove ili obrok na bazi proteina. A kad je vreme za obrok, prednost daje količini manje kaloričnog obroka poput ribe i velike činije salate.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker