Torta se sastoji od zdravih sastojaka tako da možete uživati u njoj i ne morate brinuti o svojoj figuri.
Recept:
Kora:
2 šoljice badema, 1 šoljica urmi i 2 kašike kokosovog maslaca.
Krema:
2 avokada, 1 šoljica indijskog oraha, 1 kašika vanile, 3 kašike kokosovog maslaca, 1 kašika limunovog soka, 2/3 šoljice agavinog sirupa, 3 kašike kakaa i 2 šoljice višanja.
Banatsko jelo kojem ne može lako da se odoli: Napravite rolnice od mlevenog mesa (RECEPT)
Šlag:
jedna konzerva kokosovog mleka sa pulpom, 1 kašika vanile, 2 kašike, kokosovog maslaca i 1 šoljica indijskih oraščića.
Priprema:
Kora: Sve sastojke za koru dobro izmiksirajte u blenderu i nakon toga smesu rasporedite u kalup za tortu.
Slatkiš iz bakine kuhinje: Napravite prevrnutu tortu od jabuke (RECEPT)
Krema: Sve sastojke osim kakaa i višanja izblendajte u blenderu i nakon toga kremu podelite na dva dela. U jedan deo dodajte kakao, a u drugi višnje.
Šlag: Izblendirajte sve sastojke u blenderu. Nakon kore u kalup stavite prvo kremu od kakaa, zatim kremu od višanja, a onda šlag koji možete ukrasiti višnjama.
Sultanija Mahidevran sprema za vas: Ovaj obrok uz jogurt ili kiselo mleko oboriće vas sa nogu