Čitava porodica uživaće u ovom laganom obroku. Sve što treba da uradite je da ispratite recept...
Sastojci:
600g pilećeg belog mesa
1kg krompira
100g margarina
200g prezle
200g trapist sira
1 kašičica soli
1 kašičica vegete
biber
Priprema:
Oljuštite krompir i iseckajte na kolutiće. Iseckan krompir stavite u podmazanu tepsiju i začinite vegetom po ukusu. Piletinu isecite na šnicle, posolite, pobiberite i začinite vegetom po ukusu. U šerpici istopite margarin, pa svaki komad piletine prvo umočite u margarin, zatim u prezlu pa u sitno izrendan trapist sir.
Spremite meso kao najboljih kuvara: Otkrivena tajna kako se najbolje prži piletina (VIDEO)
Složite piletinu sa trapist sirom preko krompira i pecite u vrućoj rerni. Servirajte toplo. Po želji dodajte bilo koje sezonsko povrće.