6 stvari koje će vam pomoći da zablistate do leta

0
Leto je pred vratima, a ukoliko još uvek niste počeli s ozbiljnim pripremama predlažemo da odustanete od velikih planova i krenete sigurnom putanjom koja će vas sigurno odvesti do odličnih rezultata.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Možda nećete uspeti da izgubite deset kilograma za deset dana, što u svakom slučaju nije ni zdravo a ni lako izvodljivo, ali uz ovih nekoliko saveta sigurno ćete uspeti da zategnete svoje telo, vratite samopouzdanje i dočekajte leto sa odličnim izgledom.

Umesto teretane, odaberite plan vežbanja kog ćete moći da se pridržavate

Nikako ne možete da se naterate da krenete u teretanu pa noći provodite gledajući serije u ležećem položaju i društvu sladoleda ili čipsa? Pronađite zlatnu sredinu i osmislite plan kog ćete moći da se pridržavate bez problema. Na primer, svakog dana šetajte pola, uradite 50 trbušnjaka, 30 polučučnjeva, a vreme tokom reklama između dve epizode vaše omiljene serije iskoristite na vežbe za ruke.

Nabacite lagani ten iz bočice

Svi bolje izgledaju kad su lagano preplanuli, pa predlažemo da nekoliko kapi kreme za samotamnjenje ubaciš u svoj svakodnevni losion za telo. Dobćete blagu boju i mladolik, svež izgled!

Običnu pastu za zube zamenite onom za izbeljivanje

Svetli zubi ukazuju na dobro zdravlje i vitalnost, a širok osmeh svaku osobu čini još privlačnijom. Zamenite uobičajenu pastu onom koja sadrži sredstvo za izbeljivanje, i odlučite da se smejete više.

Posetite frizera

Nova frizura najjednostavniji je, i često najjeftiniji način da promenimo svoj izgled. Odaberite frizuru i boju koja će savršeno pristajati vašem licu i uputite se kod proverenog frizera.

Voda i zeleni čaj

Poznato je koliko je unos vode važan za naš organizam, ali i lep izgled. Dnevne kafice zamenite nezaslađenim zelenim čajem koji će vam pomoći da uklonite celulit i očistite kožu, a sa sobom uvek nosite bočicu obične vode.

Ratni plan pretvorite u prijatno druženje sa samom sobom

Mnoge žene same sebi postavljaju preteške zadatke. Umesto plana koji sadrži sat vremena trčanja po traci u teretani, profesionalni pedikir, nadogradnju noktiju, kvarcovanje i dijetu na kojoj je navodno bila Bijonse, ugovorite sastanak sa samom sobom nekoliko puta nedeljno te, uz omiljenu muziku i svetlost sveća sama napravite manikir i pedikir, istegnite telo i isprobajte nove načine šminkanja ili friziranja.

 

Izvor: Index.hr

TAGOVI: Livinglepota
makonda-tracker