rešenje za probleme

Jedan TRIK zauvek menja vašu RUTINU : Primenite OVO i spremaćete TOPLE SENDVIČE SA LAKOĆOM

0

Ako se stalno mučite sa isprljanim tosterom posle zagrevanja vaše omiljene hrane, mi imamo savet za vas koji će vas osloboditi tog posla. 

 

foto: Shutterstock/George Dolgikh
foto: Shutterstock/George Dolgikh

Svi vole kada im ujutru zamiriše kuća na tople sendviče, kada se sir topi iz njih, kada miriše nadev koji smo stavili kao i dodatne namirnice u kojima uživate. 

 

Međutim, da biste pripremili ovo jelo u kojem svi uživaju, neophodno je da pored namirnica, imate i toster u kojem ćete ih zagrejati i istopiti sir. 

 

 

Problem nastaje kada je potrebno da taj aparat nakon korišćenja očistite, dakle, čak se dešava da ne možete da mislite na vašu hranu i obrok jer mislite o tome kako posle jela mora da očistite vaš toster. 

 

Dakle, postoji rešenje i za to. Sve što vam je potrebno jeste da imate kraj sebe papir za pečenje i sve će vam onda izgledati i biti mnogo lakše. 

 

Kada dobro zagrejete toster onda je vreme da u njega stavite već pripremljene sendviče sa vašim željenim sastojcima, ali morate zastati ne trenutak. 

 

1 / 3 Foto: Shutterstock

 

Ukoliko želite da vam se toster ne isprlja, obavezno ga obožite papirom za pečenje, a zatim stavite sendvič u njega. Ovom tehnikom ćete uspeti da zagrejete sendviče, a pored toga i da ne isprljate toster. 

 

Takođe, ne morate odmah baciti papir za pečenje, nego ga možete iskoristiti još koji put poste upotrebe. 

 

Uživajte u pripremi hrane!

 

 

 

 

 

makonda-tracker