ZAKON PRIVLAČENJA

5 LAKIH KORAKA ZA ŽIVOT O KAKVOM STE SANJALI: Sve dolazi u pravo VREME i na pravi NAČIN, na vama je samo da uradite OVO!

0

Kako biste stvorili ono što želite svojim mislima, morate postići stanje uma kao da se zapravo to već dogodilo i to morate osećati.

foto: Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock

U tom procesu presćete da budete vezani za cilj jer ste ga već ostvarili. Zatim morate marljivo raditi na tome da to postane stvarnost i za sve ostale, stvarnost kakva već postoji u vašem umu.
 

Korak 1

 

Prvo morate smisliti šta želite - auto, letovanje, savršenog partnera, novi posao, ideju koja će promeniti svet. To mora biti nešto što zaista želite, a ako je nešto veliko, onda to mora biti nešto za što ste spremni potrošiti svoj zadnji dah života.

 

Ali ako je nešto manje i dalje morate nastaviti sve dok to ne dobijete, vreme nije važno - bitna je želja i potreba da to ostvarite.

 

Neophodno je imati jasnu, pulsirajuću potrebu za nečim velikim. Ne nešto što biste voleli. To je bitno za vaš uspeh, dok za manje stvari to nije nužno, budući da je njih mnogo lakše ostvariti.

 

Korak 2

 

Morate mentalno otputovati napred u budućnost i doživeti osećaj koji biste imali kada se vaša želja ostvari. Možete osećati da se to dogodilo pre nekoliko minuta, pre nekoliko meseci ili pre nekoliko godina – ali dogodilo se. Želite iskusiti osećaj koji se pojavljuje sada kada se to dogodilo, pogledajte koliko ste srećni zbog manifestacije.

 

Osetite. Iskusite osećaj. Osetite koliko ste zahvalni što to imate sada u svom životu i koliko ste zahvalni što ste demonstrirali sebi kako možete promeniti svoj svet samo svojim umom. Pogledajte koliko je bilo potrebno da se to dogodi i kako se to nije događalo sve dok se nije moglo ostvariti na savršen način i u idealno vreme.

 

Pogledajte kako je sve došlo na svoje mjesto. Ostanite na ovoj tački sve dok istinski ne iskusite sve te osećaje, a kada osetite onda možete preći na korak 3, ne pre toga. To može potrajati 10 minuta ili duže. Uglavnom, nije važno koliko dugo je potrebno, ali to ne možete preskočiti!

Dakle, sve se prvo treba dogoditi u vašem umu.

 

Dremanje, Dremka, Spavanje, Umor, Posao
foto: Profimedia

 

Korak 3

 

Ovo neće imati smisla ukoliko niste savladali korak 2. Razmislite, nakon što se sve dogodilo u vašem umu, mislite li da vam je potrebno da se to dogodi i u stvarnosti? Razmislite o tome neko vreme, to je postala realnost za vas, tako da je stvarno. Da li vam je to zaista potrebno? Naravno da biste voleli, ali vama to nije neophodno.

 

Osećaj koji bi trebalo da doživite je: ‘To će se dogoditi u pravo vreme i na pravi način. To će se dogoditi kada bude najbolje za mene.’

 

Možete li osetiti? To je osećaj koji želite imati u svom umu. Nemojte ići na sledeću tačku sve dok to ne osetite. Kada iskusite taj osećaj, stvorili ste čarobni deo zakona privlačnosti.

 

Korak 4

 

Možete početi preduzimati odgovarajuće mere pomoću kojih će vaša realnost postati i drugima stvarna. Ukoliko želite pronaći partnera – odgovarajuće mere bi bile da promatrate ljude koji prolaze.

 

Ukoliko želite da postanete bogati – odgovarajuće mere bi bile da procenite sve mogućnosti za stvaranje novca, a zatim razradite strategiju koja će najbolje delovati. Šta god želeli da postignete, istražujte tu temu i postanite stručnjak u tome. Možete ostvariti ono što želite sa svojim dominantnim mislima i fokusom.

 

Ali to možete učiniti samo bez osećaja "neophodnosti". Radite marljivo na ostvarenju vašeg cilja, držite oči širom otvorene i očekujte da se stvari dogode. Zahvalno prihvatajte koincidencije, kada se pojave. Mislite o koincidenciji kao o pomoći. Vaše samopouzdanje će automatski rasti sa svakim malim korakom vaše manifestacije.

 

Korak 5

 

Nastavljate s procesom sve dok vaša stvarnost ne postane i stvarnost drugima. Neka vaš um bude fokusiran…

 

“Ukoliko se to još nije dogodilo, onda se ili nije trebalo dogoditi ili sam nešto propustila. Idemo videti jesam li nešto propustila. “

 

“Uostalom, to će se dogoditi u najbolje vreme i na najbolji mogući način za mene, pa se pitam što još mogu naučiti.”

 

Posmatrajte svoje osećaje i pazite na svoj ego koji će vam pokušavati usaditi sumnju. Nemojte na silu sumnju terati iz svog uma. Samo je posmatrajte, pogledajte kakva je – beskorisna i destruktivna na putu ostvarenja vašeg cilja.

 

I na kraju …

 

Proces manifestacija uvek može proizvesti nešto veće i bolje… Dakle, uvek budite otvoreni za veće manifestacije.

 

Jeste li se ikada pitali: “Kako mogu biti sigurna da nikada neću odustati od svog sna?”

 

Odgovor je: Ne možete odustati od nečega što je postalo vaša realnost.

 

Stvorite svoju realnost i nastavite da kreirate!

 

 

makonda-tracker