TRANSFORMACIJA GODINE

Ova lepotica je brzo i lako izgubila 35 kilograma: 3 sitne promene su joj u tome najviše pomogle!

0
Na Anitinom jelovniku nalazi se mnogo zdravih masti i belančevina u obliku avokada, ribe i piletine. Tanjir je uvek obojen različitim vrstama povrća, a ne odriče se ni slatkih zalogaja

 

 

A photo posted by Anita McKay (@anitagetsfit) on

 

2. Planirajte obroke unapred

 

Anita je medicinska sestra sa prepunim rasporedom, pa nema vremena svakog dana da priprema hranu. Umesto toga, ona planira nedeljne menije koje sprema odjednom, odlaže u zamrzivač i nosi sa sobom kuda god da ide.

 

Osim zdravih ručkova i večera, samostalno priprema i zdrave energetske pločice od ovsa, orašastih plodova i voća, a sa svojim obožavateljima deli brze recepte za ove ukusne zalogajčiće.

 

Izgubite kilograme bez gladovanja: Evo koliko ćete smršati ako nedelju dana jedete tikvice (RECEPT)

Samostalna priprema hrane je najbolji način da budete svesni šta se nalazi u vašem obroku, ali i koje ćete sve nutrijente uneti u organizam", ističe ona.

Na Anitinom jelovniku nalazi se mnogo zdravih masti i belančevina u obliku avokada, ribe i piletine. Tanjir je uvek obojen različitim vrstama povrća, a ne odriče se ni slatkih zalogaja.

Napravila sam palačinke od zelenog proteinskog praška, koje su bogate mikronutrijentima poput belančevina, prehrambenih vlakana i antioksidanata", pohvalila se Australijanka.

makonda-tracker