od februara i u srbiji

24: Nasleđe uskoro na malim ekranima - stiže novo poglavlje nagrađivane akcione serije

0
Neposredno nakon premijere u SAD-u, u više od 160 država s emitovanjem će početi nastavak serije koja je osvojila nagradu Emi
foto: Promo
foto: Promo

Premijera u Srbiji nas očekuje početkom februara 2017. na FOX kanalu.

 

U seriji glume Kori Hokins („Pravo iz Komptona“), Miranda Oto („Otadžbina“) i Džimi Smits („Sinovi anarhije“). Kao i u prethodnim izdanjima popularne franšize, u osnovi serije „24: NASLEĐE“ je trka s vremenom nabijena adrenalinom, koja prati agente koji se trude da spreče razarajući teroristički napad na tlu Sjedinjenih Država. Snimljena je u prepoznatljivom formatu realnog vremena koji je proslavio seriju začetnicu žanra.

 

Predsedink kompanije Fox Networks Group Piter Rajs je rekao:

 

- Franšiza 24 je istinski kulturološki fenomen i uzbuđeni smo jer ćemo omogućiti da obožavaoci u 160 zemalja istovremeno iskuse sledeću sezonu. U vreme kad su mediji trenutno dostupni i globalno prisutni, gledaoci širom sveta će sada u realnom vremenu iskusiti događaje iz serije koja je izumela ovaj karakteristični stil pripovedanja.

 

„24: NASLEĐE“ ponovo je ujedinila nagrađeni producentski tim prvobitne serije u koji spadaju Hauard Gordon, Brajan Grejzer, Meni Koto i Ivan Kac; režiseri Stiven Hopkins i Džon Kasar; i zvezda serije „24“ Kifer Saterlend, a svi oni se pojavljuju u ologama izvršnih producenata.

 

Serija „24“ koja je prvi put prikazana 6. novembra 2001. nominovana je za ukupno 73 nagrade Emi, a osvojila je nagradu za izuzetnu dramsku seriju 2006. godine. Tokom osam sezona Kifer Saterlend je prikupio sedam nominacija za nagradu Emi i osvojio jednu za izuzetnu glavnu ulogu u dramskoj seriji. Serija je postala globalno priznata, a Saterlendov legendarni lik je postao deo američkog kulturološkog leksikona.

Prethodno poglavlje franšize, serija 24: Živi još jedan dan, premijerno je prikazana u leto 2014, osvojila je kritiku i publiku, i osvojila tri nagrade Emi.

 

 

makonda-tracker