VIP VB: Mladen teši Anabelu

0
Ukućani uveliko pripremaju svoje tačke za četvrtak kada će se održati Balkan song contest. Nakon svađe Anabele i Mladena na žurki u subotu, maneken je jučerašnji dan proveo tešeći svoju lepšu polovinu u kući VB.

 

Anabela, Alden i Ervin juče su komentarisali svađu između bivše pevačice Funky G i Mladena. Anabela je otkrila da je razočarane u sve one koji su učestvovali u svađi, nadajući se da će izdržati do kraja. Alden i Ervin su joj objašnjavali da nije pogrešila i da su svi bili pijani, pa je normalno da burno reaguju. Anabela im se poverila da ni jednog trenutka nije zažalila što je ušla u kuću Velikog brata, ali joj je žao što nije znala da neke stvari postavi drugačije.

Dok su ostali ukućani juče menjali posteljinu, Anabela je ušla u spavaću sobu i legla u krevet pored Mladena. On je primetio da je ona tužna i počeo da razgovara sa njom, a šarmantna pevačica mu se poverava da joj se ide kući, da ne želi da bude više u VB nijedan dan i počinje da plače. Maneken je grli pokušavajući da je uteši, pita je da li je ljuta na njega na šta mu ona potvrdno odgovara.

Ukućani su tokom celog dana pripremali svoje numere za Balkan song contest koji se održava u četvrtak 25. februara. Oni su podeljeni u četiri ekipe, prvu čine Bora, Era i Divna, takmičari drugog tima su Anabela i Mladen, treću čine Lepa, Boki i Ervin, a Ena, Alden i Milan su četvrta ekipa.

makonda-tracker