Uskoro Šesto čulo

Krajem godine na TV Pink počinje emitovanje 12 epizoda rijaliti serije Šesto čulo
0
1 / 10 Foto: Promo

Šesto čulo je nov, inovativan i potpuno originalan koncept koji TV zabavu uzdiže na do sada nikad viđeni nivo interakcije sa publikom.

Spojivši u sebi najbolju tradiciju klasične krimi serije sa iskustvima rijaliti programa, Šesto čulo gledaoca stavlja u poziciju aktivnog učesnika koji koristi svoje intelektualne sposobnosti na kreativan i zabavan način.

Šesto čulo je prvi program koji od gledalaca stvara partnera, a jedna od najinteresantnijih epizoda nove serije je Silueta, čije fotografije možete pogledati u galeriji.

Ova epizoda počinje u ambijentu Muzeja automobila gde se odvija modni hepening i prezentacija nove kolekcije Lele Mrkić, pod nazivom Planeta, jednako ekvilibrijum. Kontroverzna kreatorka čiji su prsti upleteni u razne sumnjive poslove u regionu, biva ubijena u sred performansa. Izvršilac je Silueta (kako se zove i epizoda), a gledaoci tragaju za naručiocem. U VIP loži jedan do drugog sede osumnjičeni: suprug-advokat, ljubavnik- fitnes trener, plastični hirurg, sin Miron i poznati paparaco...

U ovoj epizodi celebrity je Vesna Jugović-De Vinča sa svojim devojkama iz Miss YU kompanije, a pored stalne glumačke postave: Milene Dravić, Mire Banjac, Tihomira Arsića, Vanesse Radman, Mikija Krstovića, gledaoci će videti i Jelenu Tinsku u ulozi Lele Mrkić.

makonda-tracker