Igrači Barselone u novoj epizodi Simpsonovih

1
Nova epizoda Simpsonovih promovisaće fudbal i Svetski kup u Brazilu uz pomoć animiranih fudbalskih superzvezda.
Simsonovi, foto: PROMO
Simsonovi, foto: PROMO

Igrači fudbalskog kluba Barselona Nejmar, Mesi, Ćavi i Inijesta imali su čast da poziraju Matu Groningu, tvorcu Simpsonovih. Katalonske zvezde su dobile svoje simpsonizovane verzije na inicijativu kompanije 21st Century Fox, a u svrhu proslave 25-te godišnjice od nastanka serije.

Fox je prethodno već objavio portret Ćavija, a ostatak družine je  objavljen juče na zvaničnom Twitter nalogu fudbalskog kluba. Ipak, ovo nije izolovan slučaj - prošlog meseca stanovnicima Springfilda su se pridružili igrači Čelsija, Fernando Tores, Čeh, Lampard, Azar i Teri.

Kompanija 21st Century Fox nedavno je najavila jedinstvenu kampanju u kojoj se najpoznatijoj svetskoj TV porodici pridružuju ikone našeg vremena. Fudbal je prisutan u seriji već dugo, i u nekoliko navrata gosti Springfilda bili su poznati igrači kao što su Pele, Ronaldo ili Ariaga.

Producenti i autori Simpsonovih predstaviće krajem marta novu epizodu koja će promovisati fudbal i biti povezana sa Svetskim kupom. Naziv epizode biće Ne moraš voleti sudiju i pratiće Homera koji neverovatnim spletom okolnosti postaje sudija na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Epizoda prati popularnu animiranu porodicu na putu u Brazil, a Homer će uspeti da se uplete i u gangsterske prevare sa nameštanjem utakmica.

makonda-tracker