TLZP: Pobedila je Ana Kokić!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

milos

28-12-2013 23:55h
nije mi jasno ko stoji iza sare jovanovic!!! mislim ona peva ok ali kako da ona nije dobila nijedan zadatak malo tezi nego sve pesme kao da su birane za nju! i kako moze da boris i aleksa budu cetvrti tj. treci!!! sramota da i jedan show mora da bude namesten!!!!!

KLOVN AMEHULJKO

30-12-2013 13:32h
Anin nastup sam doziveo kao neku pustolovinu iz filma Indiana Jones, gde on pronalazi u nekom tajnom zamku ogromni zeleni dijamant. E pa Ana Kokic je taj neotkriveni zeleni dijamant. Ono sto je pokazala je svetski talenat. Mislim da srpska javnost i muzicka scena duguje ogromnu zahvalnost emisiji Tvoje lice zvuci poznato, jer je ona otkrila kakvi sve neiskorisceni dijamanti leze u nasim pevacima. Posebno sam odusevljen nastupima Alekse Jelica i Borisa Milivojevica. E ovakve emisije treba da potencira nas javni drzavni servis i Ministarstvo kulture i obrazovanja, da edukuje i obrazuje mlade o nekim pravim umetnickim vrednostima. Tuzan sam sto u Srbiji dominira uglavnom folk muzika, a zabavna, pop i rok muzika gotovo da i ne postoji. Velika stvar se desila pre neko vece u Srbiji i jos jednom sve pohvale i cestitke za organizatore ove emisie. Braaaaaaaaaaaavo.

Vojin Radisavljević

07-04-2020 13:47h
Ana je zasluženo pobedila, Željko je trebao da uđe u finale umesto Sare
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: