26. epizoda majki i snajki

TRIK KOJI JE ODUŠEVIO SVE DOMAĆICE: Seka Aleksić otkrila kako se priprema NAJLEPŠI pomfrit!

1

U novoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke&snajke domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostili su članice porodice Nikšić.

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Majka Milica i snajka Milana Nikšić takmičarke su večerašnje, 26. epizode kulinarskog takmičenja Majke&snajke.


Takmičarke su dobile zadatak da pripreme Fish & Chips sa tartar sosom.

 

Dame su priznale da ovo jelo nikada do sada nisu pripremale, ali uprkos tome smatraju da će uspeti da se snađu i da će uspešno odgovoriti na zadatak.

Raša je takmičarkama pomogao savetima, objasnivši im na koji način je najlakše pripremati ovo jelo.

 

1 / 6 Foto: kurir tv

 

Kako bi im olakšala pripremu, Seka je sa takmičarkama, ali i članicama žirija i gledaocima, podelila zanimljiv trik za pravljenje pomfrita.

 

Naime, Seka je priznala da je od kolege Raše naučila kako da brzo i lako pripremi ukusan, hrskav i, što je najvažnije, ujednačeno pržen krompir, a trik je u jednom jednostavnom koraku.

 

- Krompir se prvo malo ukuva, do nekih 80 procenata, a onda se procedi i stavi u vrelo ulje - rekla je Seka, a takmičarke i članice žirija priznale su da nisu znale za ovaj trik koji ih je oduševio.

 

Takmičarke su prirpemile odabrana jela, a onda je na red došlo ocenjivanje.

 

Članice žirija takmičarkama su dodelile ukupno 19 bodova, a potom je jela probao i Milanin suprug i Milicin sin Radoslav.

 

Radoslav je priznao da mu se više dopalo jelo koje je pripremila njegova supruga Milana.

 

Budući i da je uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, takmičarke su dobile dodatna 3 boda, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara.


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker