Nova emisija “30 MINUTA”

Eva Ras: Moja ljubav NE UMIRE!

0


Gošća emisije 30 MINUTA, koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti ovog petka, 16. novembra od 20:30h je glumica Eva Ras.

foto: promo
foto: promo

Završila je glumu u Beogradu u klasi Mate Miloševića. Ostvarila je veliki broj uloga na filmu, televiziji i pozorištu. Radila je sa najvećim rediteljima, a doživela je i svetsku slavu. Autentična je i svoja i uvek kaže ono što misli.

 

Sa nedaćama se hrabro i dostojanstveno nosi. Njen poslednji roman “Temura” izazvao je sjajne reakcije publike i kritike. Napisan je na neobičan način, van svih tokova savremene književnosti.

 

foto: promo

Glumica je u ovom romanu ispričala svoju biografiju, kao i sve ono što je videla i doživela u životu. U ovoj knjizi ona potpuno iskreno piše o susretima koje je imala sa ljudima. Za 30 minuta iskreno govori kako se udala posle samo tri dana veze. Za nju ljubav ne umire i ona u njenoj duši traje. Od 1982. godine kada joj je suprug iznenada preminuo, nije imala partnera niti je na to pomišljala. Otkrila je zasto se i dan danas bori protiv mita o Titu.


Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker