Parovi: Zorica ubeđena da je Miloš švaler na zadatku

1
Zorica Dukić ubeđena da je karatistino nasrtanje na sobarice bio u stvari tajni zadatak

Kao najveći zavodnik u rijalitju Parovi pokazao se Miloš Vuković, zvani Riki. Dok mu neki aplaudiraju na samouverenosti, drugi se podsmevaju i zameraju mu mnogo toga:

- To što vi napadate sve žene, to je odraz vaše nesigurnosti – obratila mu se gledateljka u direktnom telefonskom kontaktu. – To što vi radite, nije sportski duh.

Zorici Dukić, međutim, i pored toga što je jedno veče plakala i histerisala govoreći da bi da je napolju odavno ostavila karatistu, sada priča drugu priču.

- To nije ništa! To je samo zadatak! – pričala je novom paru iz naroda.

– On se šali, nema tu ničeg ozbiljnog. To je sve igra. Pa, to se vidi!

Njenu ravnodušnost na udavaranje i preveliko intimiziranje sa sobaricama, ali i nekim drugim ukućankama, Doris Dojčinović je prokomentarisala:

- Ponašate se kao da se ne zabavljate, kao da ste u kombinaciji.

- I da jesmo, koga to zanima? Nama odgovara naša veza, pa, zašto neko drugi o tome brine? Možda smo mi slobodniji? Ne gušimo jedan drugog I ne pratimo se u stopu!

Na početku rijalitija Parovi, Zorica Dukić je prilikom razgovora za večerom izgovorila nešto što je šokiralo sve prisutne:

- Milošu bih oprostila prevaru, ali ga nikad ne bih prevarila, jer on to meni ne bi oprostio!

Čini se da Zorica drži svoji reč i svom sportisti sve oprašta!

U igri advokata, gde su gosti vile podeljeni  u dve grupe, čime brane nominovane parove za izbacivanje iz doma Laneta Gutovića, i Irfan Mensur se čak našalio na račun muškosti Miloša Vukovića. Naime, svi su bili obučeni kao Rimljani, a toga koju je nosio karatista bila je prekratka, pa je on sve vreme držao jastuk među nogama, na šta je Mensur rekao:

- Nema potrebe da držiš taj jastuk, mislim da ti je dovoljan jastučić za igle!

I njegova žena Srna glasno je rekla ono što mnogi misle:

- Miloš je dobar dečko, samo mu je jastuk malo prevelik! – rekla je glumica aludirajući na njegovo insistarnje da spava sa mnogim devojkama.

 

 

 

 

makonda-tracker