Novogodišnje izdanje emisije Bunt

0
U subotu 1. januara na RTS 2 od 22:30 časova u specijalnom novogodišnjem izdanju emisije Bunt nastupiće šest bendova koji su na neki način obeležili 2010. godinu: Električni Orgazam, Svi na pod, Orthodox Celts, Darkwood Dub, Veliki Prezir i Autopark

Svaki od bendova odsvirao je po dve aktuelne pesme, uz kratku priču o tome kako je za njih protekla 2010. godina. Pored njih u Buntu će se pojaviti i bendovi koji su već bili gosti emisije, zatim veliki broj novinara, reditelja, rok fotografa, slikara, pisaca, ustvari svih onih kojima je rok muzika sastavni deo stvaranja i svakodnevnog života.

Emisija Bunt postoji osam godina i donedavno je bila jedina televizijska rok emisija u Srbiji. U 2010. godini započet je novi ciklus emisije Bunt. Nakon više od deset godina u studijima 8 i 9 RTS-a na Košutnjaku domaći rok bendovi uživo izvode svoju muziku. Tako je Bunt, danas, jedna od retkih rok emisija gde se uživo svira srpski rokenrol. Tokom 2010. mini koncerte u Buntu je održalo pet domaćih bendova: Virvel, Krsh, Kristali, Atheist Rap i E-Play.

Reditelj emisije je Miodrag Kolarić, a autor serijala Branka Glavonjić.

makonda-tracker