ne propustite

U petoj epizodi serije “Ubice mog oca” – zavere, sumnje i novi, važan lik

0

Druga sezona serije “Ubice mog oca” ispunila je očekivanja publike, što pokazuju rezultati TVbeat-a, najmodernijeg i najpreciznijeg sistema za merenje gledanosti kanala putem kablovske televizije.

foto: Promo
foto: Promo

TVbeat daje rezultate na celoj bazi gledalaca SBB platforme, prema kojima su TOP kanal i “Ubice mog oca” i dalje na prvom mestu po gledanosti u Srbiji, u premijernom terminu, ponedeljkom od 20h.

Publiku je očekivano zaintrigirao novi slučaj koji naši protagonisti rešavaju, a napetost se pojačava u petoj epizodi koja donosi nove sumnje i važan, tajanstveni lik koji će tumačiti mlada glumica Isidora Simijonović.

U petoj epizodi publika će videti još vise akcije i zanimljivih zavera:

Aleksandar postaje svestan da ga neko prati i dok pokušava da utvrdi o kome se radi, dešava se i nešto mnogo strašnije. Zna da mora da uzvrati, sa Mirkom kuje zaveru i ne osvrće se na Marjanovićeve pretnje i savete što će ga uvesti u nove probleme. Hoće li Marjanović moći opet da ga zaštiti?

Publika je proteklog ponedeljka pratila četvrtu epizodu koja je otvorila temu uticaja navijačkih grupa na ubistvo pevača Luneta i donela glumačko pojačanje u vidu Anice Dobre, koja tumači novu forenzičarku i mladog Denisa Murića, u ulozi navijača, koji je već dokazao svoj talenat u filmovima “Ničije dete” i “Enklava.”

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Živković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Berček, kostimograf Senka Kljakić a u glavnim ulogama su: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić…

Pratite “Ubice mog oca” svakog ponedeljka od 20 časova na novom TOP kanalu.

makonda-tracker