Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić u seriji Nepobedivo srce

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

nina milosevic

06-10-2011 20:23h
Veoma se radujem da gledam na tv-u ljubav i porodicu na okupu, jer se nema sta gledati za opustanje i zabavu.

ALEKSANDRA

22-01-2012 20:30h
NAJBOLJA SERIJA KOJA SE EMITUJE NA RTS/U

Jelena

11-03-2014 01:59h
drago mi je da ce Sloboda opet zaigrati u seriji.Obozavam je,nepobedivo srce i ranjeni orao su mi najdraze serije.Volela bi da joj opet partner bude Ivan Bosiljcic.Jedno bez drugog mi nisu kompletni.Dobar tim ne treba menjati,zao mi je sto vise ne snimaju zajedno.

Jelena

11-03-2014 02:00h
Drago mi je da je Sloboda opet dobila ulogu u tv seriji.Nepobedivo srce i Ranjeni orao su mi najdraze serije.Obozavam Bobu i Ivana.volela bi da opet budu par u seriji.Zao mi je sto vise nista zajedno ne snimaju.Tim koji pobedjuje ne treba menjati.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: