Predstava Ljubav pobeđuje u Ušće Shopping Centru

U okviru akcije Školsko zvono koja povodom početka školske godine u Ušće Shopping Centru traje do 6. septembra, u četvrtak 3. septembra u 18 časova, svoj nastup imaće оrganizacija Prijatelji dece - Novi Beograd, koja je poznata kako po kulturno-sportskim, tako
1
1 / 2 Foto: Promo

Posetioci će u četvrtak, imati prilike da vide predstavu Ljubav pobeđuje (tekst i režija: Dejan Kovačević i Saša Pantić), sa kojom je dramska grupa RadoznalciNadežda Petrović iz Novog Beograda osvojila prvo mesto na Festivalu kratkih dramskih formi.

Ove predstave deo su manifestacije Dečije ćoše u okviru koje se svakoga dana u 18h održavaju show programi namenjeni deci. Modne revije već su imali Okaidi i Turbo Limac, nastupao je hor Čarolija, za petak se sprema velika Ciciban Klub žurka, a za nedelju Chicco fashion show. Za nešto starije UŠĆE Shopping Centar je pripremio pravu kompjutersku poslasticubesplatno igranje na najpopularnijim konzolama za igranje -  Nintendo Wii i Playstation 3, a sva deca čiji roditelji donesu bilo koji račun dobijen kupovinom u Ušće Shopping Centru dobijaju i jedan od nekoliko hiljada poklona pripremljenih povodom akcije Školsko zvono.

makonda-tracker