Sve je spremno za Deep Purple

0
Jedan od najvećih rok bendova svih vremena Deep Purple u Beograd dolazi sa sopstvenom produkcijom radi velikog koncerta koji će održati 18. februara u Kombank areni.
Deep Purple, promo foto
Deep Purple, promo foto

Savremeni razglas, kompleksna rasveta, te video oprema i desetine tehničara na turneji putuju u nekoliko šlepera i autobusa, dok sam bend u Srbiju dolazi čarter letom. Bend nije imao nikakve specijalne zahteve po pitanju lokalnog transporta, hrane i pića, osim što se akcenat daje prirodnim, sveže ceđenim voćnim sokovima i kvalitetnim vinima sa ovih prostora. Jan Gilan i ostali članovi grupe Deep Purple u Beogradu će se sresti i sa nekim dugogodišnjim prijateljima i nekolicinom odabranih fanova u bekstejdžu Kombank arene.

Svi ulazi na koncert biće otvoreni već od 19 časovi kako bi se izbegle gužve na ulazima budući da publika dolazi iz celog regiona u kojem vlada veliko interesovanje za beogradski koncert legendarnih rokera. Od 20 časova na binu će izaći četvoročlana beogradska grupa Pop Star, koja uticaje crpi iz rok muzike 60-ih i 70-ih uz savremeni prizvuk grandž bendova.

Tačno u 21 čas na sceni se očekuje Najglasniji bend na svetu po Ginisovoj knjizi rekorda.

Ulaznice za koncert još uvek su u prodaji širom mreže Eventima po cenama od 2490 dinara za Parter i 3500 dinara za Fan pit, dok su cene ulaznica na tribinama 3190 i 3590 dinara. Važno je napomenuti da će zbog Dana državnosti Repulike Srbije, ponedeljak 17. februar biti neradan dan, zbog čega neće raditi beogradske blagajne Bilet centar i Dom omladine, dok će blagajna Kombank arene biti otvorena od 10 do 18 časova, a Eventim blagajna u šoping centru Ušće radiće uobičajeno do 22 časa. Na dan koncerta blagajna Kombank arene radiće do 22 časa

makonda-tracker