Tom Džons u Beogradu

0
Jedan od najvećih muzičara sveta, Tom Džons, trinaestog novembra nastupiće u Beogradskoj areni. Vernoj publici predstaviće novi album 24 sata, ali i hitove iz pola veka duge karijere
foto: Guliver Rex
foto: Guliver Rex

Pevač koji je tokom skoro pet decenija zadužio svetsku publiku prevashodno nezaboravnim plesnim i ljubavnim hitovima, Tom Džons, vraća se na velika vrata novim albumom koji je, po mišljenju kritičara, možda i emotivno najjači i najbolji jer je veoma ličan, dirljiv i pre svega govori o samom Džonsu. Ovo je prvi put da se Džons posvetio i pisanju tekstova, što je pravo otkriće za jednog od najtiražnijih izvođača svih vremena, seks simbola šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

Ovaj Britanac je muzičku karijeru započeo pevušeći u rudnicima rodnog grada Pontipida u Velsu, gde je radio, a tokom niza godina svoje plodne  karijere, okušao se u svim muzičkim pravcima i žanrovima i to sa velikim uspehom. Vrhunski muzičar koji publici pruža jedinstveno i neponovljivo vokalno iskustvo, bilo da peva u kasinu u Las Vegasu ili na prepunom Vembli stadionu, započeće svoju turneju u junu koncertima u Sjedinjenim Američkim Državama, a završiće je serijom koncerata u Las Vegasu.

Ulaznice za koncert prodaju se od 18. maja po ceni od 2.500 do osam hiljada dinara.

makonda-tracker