Jelen Demofest počinje sutra!

0
Do početka šestog Jelen Demofesta ostalo je samo 24 h, a evo nekih naših preporuka na temu toga šta ne biste smjeli propustiti (večernji program, a posebno demo bendovi, se podrazumjevaju)
Jelen demofest, promofoto
Jelen demofest, promofoto

Davor Gobac, izložba Oh Yeah, DFK pub – otvaranje 18.07. u 17h

Davor Gobac jedna je od najprepoznatljivijih, najkompleksinijih i najzanimljivijih ličnosti na regionalnoj muzičkoj sceni. Ovaj put nećemo ga vidjeti u ulozi pjevača, već u ulozi slikara. I vjerujte nam, biće vrlo zanimljivo vidjeti svijet kroz oči Davora Gopca na slikarskom platnu.

Strip radionice – Dom Omladine – 19.07-20.07. – 15.00-18.00h

Milorad Vicanović Maza. Boban Savić Geto, Bane Kerac..samo su neka od imena iz strip svijeta koji plijene pažnju na svim tačkama planete Zemlje. Upoznajte se sa njihovim radom, tehnikama, razvojnim putem. Čitajte stripove u Domu omladine. Pogledajte izložbu stripova. Stripovi nikad nisu bili dostupniji i zanimljiviji.

Manic Drum bubnjarske radionice – Dom Omladine - 19.07-20.07. – od 13.00-16.00h

Manic Mania iz Slovenije dovodi svoja najveća 4 stručnjaka kako bi bubnjarima Jelen Demofesta, ali i bubnjarima posjetiocima festivala, prenijeli znanje i iskustva. Odličan bubanj na kojem će biti održavana radionice, odlični predavači i iskustvo koje nose sa sobom garant su uspješnosti ovih radionica

Pop Art Market – 18.07-20.07. – Dom Omladine – 16.00-20.00h

Pop Art Market je prodajna iložba na kojoj će brojni kreativci predstaviti svoje radove iz domena nakita, torbi, ramova za slike i drugih zanimljivih predmeta. Njihov kreativni izražaj tri dana krasiće popodnevne časove Demofesta, a niske cijene omogućavaju svima da iz Banjaluke ponesu unikatnu uspomenu.

Pecha Kucha Night – Dom Omladine – 19.07. – 18.00-20.00 h

Događaj koji se tradicionalno održava širom svijeta dolazi i na Jelen Demofest. Pecha Kucha je prilika da na 20 slajdova prezentacija u 20 sekundi predstavite svoj projekat, ideju ili ambicije. Da li je 400 sekundi dovoljno za priču, provjerite u petak u Domu Omladine.

Promocija albuma – Neuro – 20.07. – 15.00 h- DFK klub

Neuro je prvi i, za sada, jedini banjalučki pobjednik Jelen Demofesta. Promovisaće svoj prvi album Zvuci ćutanja, te predstaviti i svoj TV spot rađen u produkciji MTV-a. Pored toga, scenski će promocija biti upotepunjena različitim detaljima. Na vašem mjestu mi ovo ne bismo propustili.

Ulaz na sve pomenute sadržaje je potpuno besplatan. Vidimo se sutra na nekoj od festivalskih lokacija.

makonda-tracker