Džastin Timberlejk sa singlom Suit & Tie obara sve rekorde

0
Billboardova pop lista, koja prati 40 najslušanijih mejnstrim radio stanica u Americi, objavila je podatke koji pokazuju do sada nezapamćen uspeh novog singla Džastina Timberlejka Suit&Tie na kome gostuje R’ n ’B mogul Džej Zi.

Za prvih nedelju dana boravka na radio stanicama, ova pesma je zabeležila ukupno 6,045 emitovanja, najviše u dvadesetogodišnjoj istoriji Billboardovih lista! Prethodni rekord držala je Lejdi Gaga, čiji je singl Born This Way tokom prve nedelje izlaska imao ukupno 4,602 emitovanja.

Suit & Tie je prvi Timberlejkov singl posle 6 godina pauze, tokom kojih se tridesetdvogodišnji Amerikanac posvetio glumačkom poslu. Pojavio se u, od kritičara hvaljenoj ulozi, u Finčerovoj Društvenoj mreži, kao i u filmovima Bad Teacher i Friends With Benefits.

Kao na prethodna dva albuma, Justified i Future Sex/Love Sounds, Džastin nastavlja saradnju sa poznatim holivudskim muzičkim producentom, Timbalandom i na budućem albumu.

Suit&Tie naći će se na novom albumu The 20/20 Experience, koga će poput najavnog singla, krasiti kreativni i inovativni pop zvuk.

makonda-tracker