Bajaga i instruktori: Novi album i knjiga u prodaji 6. juna

0
Bajaga i Instruktori objaviće novi album 6. juna, ali na poseban način - CD Daljina, dim i prašina pojaviće se u prodaji u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića Vodič kroz snove, po ceni od samo 450 dinara na kioscima i prodajnim mestima kompanije Novosti

Kompanija Novosti izdavač je knjige Vodič kroz snove, koja na ćirilici sadrži sedamdesetak Bajaginih pesama iz svih delova karijere, brojne fotografije i predgovore uticajnog rok i kulturnog poslenika Pece Popovića, dramskog pisca Dušana Kovačevića i književnog kritičara Aleksandra Jerkova.
Suizdavači CD-a Daljina, dim i prašina su menadžment Bajage i Instruktora, promoterska kuća Long Play i kompanija Novosti. CD Daljina, dim i prašina i latiničnu verziju zbirke Vodič kroz snove za ostatak bivše Jugoslavije objaviće istovremeno zagrebački Dallas Records.

Novi album izlazi na malo drugačiji način nego što su ljudi navikli. Izdajemo knjigu pesama, napravio sam izbor nekih od mojih najboljih pesma, plus ove nove, i ta zbirka se zove Vodič kroz snove, a uz nju dobijete novi album Daljina, dim i prašina. Cena je ultrapopularna jer znamo da su vremena teška - kaže Bajaga.

makonda-tracker