veliki povratak

DnD PONOVO NA MUZIČKOJ SCENI - Novi singl koji odiše humorom i nostalgijom za prohujalim vremenima

0

Krajem devedesetih godina sa pojavom tinejdž bendova u Srbiji svoje mesto na muzičkoj sceni zauzela je i grupa DnD koju čine Dana i Danijela Karić.

DND PONOVO NA MUZIČKOJ SCENI
DND PONOVO NA MUZIČKOJ SCENIfoto: Promo

Grupa je osnovana 1998. godine i od početka je odisala pozitivnom energijom i iskrenom emocijom koju su slušaoci odmah prepoznali.

 

Pesme poput "Tamo gde si ti", "Marija, reci mi", "Maleni" i "Izaberi" bile su neke od omiljenih za mladu publiku tog vremena. Pored mnogih uspešnih solo projekata koje su Dana i Danijela uradile poslednjih godina, pre tri godine su se ponovo spojile i kao DnD izbacile singl "Tačno u ponoć" koji je napisala Aleksandra Milutinović.

 

Ubrzo su napravile i dokumentarni serijal pod nazivom DnD FOREVER koji je u pet epizoda posvećen njihovim počecima, uspesima kao i aktuelnim dešavanjima u njihovim životima i karijerama.

 

 

Dve sestre su ponovo aktivne kao DnD sa novim singlom simboličnog naziva "Sestro" koja odiše humorom i nostalgijom za prohujalim vremenima. Autori pesme su Boris Krstajić i Vladimir Danilović, a pesma izlazi u izdanju Magic Records-a.

 

DND PONOVO NA MUZIČKOJ SCENI
DND PONOVO NA MUZIČKOJ SCENIfoto: Promo

Obavezno morate pogledati ovaj simpatični spot napravljen u filmskom maniru koji na pravi način oslikava vedar duh koji nam donosi grupa DnD.

 

Danijela i Danica su pripremile još mnogo iznenađenja, a sve informacije možete naći na sajtu www.dndmusic.rs

 

makonda-tracker