Počela prodaja ulaznica za Ejmi Vajnhaus i Mobija

0
Ulaznice za verovatno najveći koncertni događaj u regionu na kojem će 18. juna na Kalemegdanu nastupiti jedna od najvećih svetskih pevačkih zvezda Ejmi Vajnhaus i američki hitmejker Mobi, od danas su u direktnoj prodaji širom Srbije i regiona.

Broj ulaznica je ograničen, a prodaju se po cenama od 3.300 dinara za Parter 2, 3.800 dinara za Parter 1 i 4.500 dinara za Fan Pit.

Rana prodaja preko svetskog fan kluba Ejmi Vajnhausi rezervacija ulaznica u Srbiji i regionu počela je već u petak i u nedelju popodne premašila prvih 1.200 ulaznica od čega je trećina naručena i plaćena preko kreditnih kartica izvan Srbije.

Ulaznice se prodaju širom Srbije i putem lanca knjižara Vulkan i Delfi/Laguna“ koje se nalaze u centralnim delovima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Pančeva, Šapca i drugih gradova. Precizan spisak sa adresama, radnim vremenom i mapom svih prodajnih mesta, može se pogledati putem sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Ulaznice se mogu rezervisati pozivom na broj 0900/11 00 11 ili na info@tickets.rs.

Imajući u vidu da ulaznica obezbeđuje dva velika koncerta iste večeri, kao i da se prosečne cene ulaznica za ovogodišnje koncerte Ejmi Vajnhauskreću od 60 do 100 evra, u Beogradu se očekuje i veliki broj posetilaca iz regiona, ali i cele Evrope. Pored Srbije, koja je trenutno prva po redu na kalendaru turneje, popularna pevačica će ovog leta nastupiti još u Grčkoj, Španiji, Italiji, Švajcarskoj, a potvrdila je i nastup na Sziget festivalu.

 

makonda-tracker