Postanite Grabljivica

0
Simonida Milojković, autorka najpopularnije knjige u Srbiji, rešila je da na naslovnu stranu Grabljivice 2 stavi sliku jedne čitateljke
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

- Prijave i slike treba postaviti na sajtu www.grabljivica.rs. Devojku kojoj posetioci sajta budu dali najveći broj glasova, slikaćemo za omot Grabljivice 2 koja izlazi početkom decembra. Za one najnestrpljivije ljubitelje Grabljivice pripremila sam iznenađenje: svakih sedam dana do izlaska knjige na sajtu će biti postavljeno po jedno poglavlje iz nove knjige – kaže Simonida koja u drugom delu prenosi istinitu ispovest profesionalne prostitutke.

Knjiga Grabljivica 2 izaći će petog decembra. Prodavaće se na kioscima po ceni od 199 dinara.

Reč je o istinitoj ispovesti prostitutke. Sponzoruša Violeta, junakinja Grabljivice, bila je uhapšena za vreme akcije Sablja. Po izlasku iz zatvora počinje da se bavi klasičnom prostitucijom, prvo u Beogradu, a zatim i u Frankfurtu.

- Prošlog leta išla sam u Nemačku da je posetim, čujem njenu priču i obiđem javne kuće u kojima je radila. Sve to sam pretočila u Grabljivicu 2. Interesantno je to da ovu ispovest prostitutke mogu čitati i oni koji nisu pročitali ispovest sponzoruše u Grabljivici 1, jer je ovo priča za sebe. Ista je samo glavna junakinja. U novoj knjizi ona opisuje svoj život u paklu prostitucije, kocke, droge, alkohola – kaže Simonida Milojković i dodaje da je prva knjiga, sa tiražem od 130.000 postala je najveći bestseler u Srbiji i da se nada da će druga nadmašiti taj uspeh.

makonda-tracker