avantura za svaki uzrast

Vreme je za ukrcavanje! Na putovanju sa Jazavcem ne važe nikakva pravila!

0
„Noć veštica“ stiže nam ranije ove jeseni, 6. oktobra, sa novim animiranim hit filmom „Dva ortaka i jazavac“.
foto: Promo
foto: Promo

Spremite se za urnebesnu vožnju kroz kuću strave sa otkačenom ekipom u ludom vagonu bez kočnica! Sa Petrovićem i Lazićem život je zabava bez prestanka, ali nova avantura naših malih junaka i njihovog nerazdvojnog pajtaša Jazavca uzbudljivo je putovanje na kojem ne važe nikakva pravila.

 

Upoznajte neuništivi trio koji uskoro kreće u odvažnu misiju kako bi pomogao Amandi, ćerki naučnika da spase svog oca od opasnog zlikovca Raspućina, čija je namera da uz pomoć seruma za kontrolu uma – zavlada svetom!

 

foto: Promo

 

Hoće li u tome uspeti, ili će mu na put stati dva ortaka i jazavac! Otkrijte u istoimenom norveškom animiranom filmu režisera Rasmusa Sivertsena i Runa Spansa, koji donekle oslikava živote popularnog skandinavskog muzičkog dua „Knutsen i Ludvigsen“, a u domaće bisokope sinhronizovano na srpski jezik dolazi nam sa prvim danima jeseni.

 

Dobričina Lazić i uglađeni Petrović stari su drugari koji žive na svoj način – u železničkom tunelu. Doslovno van svakog koloseka. Kada se ne svađaju oko svega i svačega, život im je ispunjen muzikom i zabavom, a dane dele sa Jazavcem koji stanuje na tavanu njihovog doma.

 

foto: Promo

 

Odjednom, njihova mirna svakodnevica preokreće se naglavačke kad im u „jazbinu“ uleti mlada dama pod stresom. Amanda je uspela da pobegne razbojnicima koji su kidnapovali njenog oca, uvaženog profesora, po naredbi bogatog i zlog Raspućina. U nameri da zavlada svetom, ovaj zlikovac primorava brilijantnog naučnika da mu napravi, kako on to naziva, serum za ljubimce!

 

foto: Promo

 

Reč je o moćnom napitku koji ljude pretvara u pokorne robote. Međutim, dobri profa se čak i ne znoji u stolici za mučenje. Jedino što ga plaši jeste to da bi neko mogao da povredi njegovu voljenu ćerku. U međuvremenu, dva ortaka i jazavac polaze u ludačku spasilačku misiju, naoružani dobrom voljom u vagonu bez kočnica. Kuća strave kojom vladaju dobronamerni duhovi i pokoja jeziva neman, carstvo pacova zarobljenih u kanalizaciji Raspućinovog dvorca, koji Jazavca proglašavaju svojim spasiocem i budućim kraljem, i konačni obračun sa poludelim supergenijem, samo je deo onoga što nas očekuje na najluđoj vožnji kroz uzbudljivi svet iz mašte ovog odvažnog trija. Poslednji poziv putnicima. Vreme je za ukrcavanje! Čekaju vas vagon bez kočnica, i – „Dva ortaka i jazavac“!

 

 

makonda-tracker