svi pričaju o njoj

Ona je Aljošina devojka u seriji U klinču: Svi pričaju u o njoj, a privatno se dosta razlikuje od Iskre

0

Lepa glumica je rođena u Podgorici, a živi u Beogradu.

Marina Pavlović sa ekipom serije U klinču
Marina Pavlović sa ekipom serije U klinču foto: Antonio Ahel/ATA Images

Serija U klinču je kupila je naklonost publike, pogotovo onog mlađeg dela. Iz dana u dan se čekaju nove epizode kako bi se videli novi doživljali Nikole Koja, Branke Katić, repera Mihajla Veruovića Vojaža odnosno Aljoše i njihove porodice.

 

U ovoj seriji srce jednog od glavnih junaka, Aljoše odnosno , osvojila je Iskra, odnosno mlada crnogorska glumica Marina Pavlović. Marina je rođena u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici, a trenutno živi u Beogradu.

 

U prestonicu Srbije je došla da studira glumu i, kako kaže, prezadovoljna je svojom klasom.

 

Super se snalazim u Beogradu. Dobro, ovde je mentalitet drugačiji nego u Crnoj Gori. Ovde mi se čini da su ljudi nekako malo više rezervisani, ali svakako ovde mislim da je bolje za to čime ja želim da se bavim jer se ovde i nešto snima. Super mi je klasa na akademiji. Nas 12 koliko nas ima nekako smo upućeni jedni na druge i nešto i nemam vremena da upoznajem druge ljude - kaže Marina.

 

Marinu smo imali prilike da gledamo i u serijal "Srce zločina", koji se bavi zločinima koji su su pre više decenija dogodili na ovim prostorima. Tu je glumila jednu inspektorku, ali publika je ipak mnogo bolje zapamtila kao Iskru iz seriju U klinču.

 

Kako kaže, njeni glumački idoli su Sonja Savić i Branka Katić. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina (@pavlovic_marina)

 

- Meni je idol Sonja Savić, ali ja sam nekako potpuno drugačija i nikako sebe ne bih mogla da vidim tako, ali recimo da je to Branka Katić što se žena tiče, a omiljeni glumac mi je bio i ostao Nebojša Glogovac. A Branki Katić zavidim na karijeri - rekla je Marina za portal Espreso.

 

Marina kaže da nema problem sa golotinjom na filmu, ali da ona mora da bude opravdana, što često nije slučaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina (@pavlovic_marina)

 

– Na mnogo toga ne bih pristala. Nemam problem sa golotinjom ako je ona opravdana. Ali primećujem tendenciju da imaju potrebu da skinu glumicu jer znaju da će to biti gledano, a da li to nema poente? Pa, nema! Poenta je u tome o čemu se priča. Kada bi to imalo poente i kada bi bilo opravdano onda ne bih imala problem sa tim. Glumci se grade ne odbijenim ulogama i ja to stvarno mislim. Okej nemam sada taj luksuz jer sam na početku, ali volela bih da igram sutra nešto što me se tiče, jer ja treba da živim taj lik taj period dok snimam - objašnjava Pavlovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina (@pavlovic_marina)

 

Obzirom da se serijal Srce zločina, između ostalog, bavi i lošim momcima, a isti se pojavljuju i u seriji U klinču, Marina se dotakla i te teme.

 

Mislim da sam taj tip "loš momak" (bad guy) prevazišla i mislim da je to faza kroz koju prolazi svaka tinejdžerka. Ja mislim da je svaka moja drugarica bila u tom tripu da će biti sa nekim ko je opasan. Ali to je jasno zbog čega, zato što svaka žena voli da ima zaštitu pored sebe i da se oseća sigurno i da se oseća kao žena, a kasnije drugačije gledaš na to - navodi lepa glumica.

 

 

makonda-tracker