preispitivanje

Story vas nagrađuje: Osvojte knjigu Put Majkla Pjueta

0
Autor knjige je Majkl Pjuet, profesor kineske istorije na Harvardu i predavač na mnogim vodećim svetskim univerzitetima.
foto: Promo
foto: Promo

Njegov kurs iz kineske filozofije jedan je od najpopularnijih na Harvardu, a 2013. godine nagrađen je posebnom nagradom Harvarda za izuzetnost u izvođenju nastave.

 

Otkrijte zbog čega njegovim predavanjima prisustvuje i po 700 studenata!

 

Novinarka Kristin Gros-Lo dobila je zadatak da za časopis Atlantik napiše članak o tome zbog čega su predavanja o tako malo poznatoj materiji treća po redu po popularnosti među studentima, posle ekonomije i informatike.

Kristin Gros-Lo je doktorirala istoriju istočne Azije na Harvardu, te joj ta оblast nije bila nova. Kada je, međutim, otišla na predavanje Majkla Pjueta, shvatila je da on te ideje oživljava na način koji nikada ranije nije videla.

Tako je počela njihova saradnja, koja je rezultirala knjigom Put.

 

Ova knjiga je idealna za preispitivanje, upravo u ovom trenutku kada razmišljamo o tome šta da poboljšamo kod nas samih, kako bi nam naredna godina bila bolja.

 

Šta ako nas ideje za koje mislimo da poboljšavaju naš život, zapravo ograničavaju?

 

*** *** ***

 

Story svojim vernim čitaocima poklanja knjigu "Put", a zainteresovani mogu da se prijave putem mejla redakcija@story.rs.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

makonda-tracker