usponi i padovi

Katarina Radivojević iskreno o muškarcima i emocijama: Zadovoljna sam, srećna i nisam sama

0
Harizmatična glumica, jedna od junakinja serije "Ubice mog oca", govori o svom životu na dva kontinenta, promenama koje joj je zrelost donela i otkriva da je neprestano okružena mnogobrojnim udvaračima, ali da još čeka onog pored koga će se skrasiti i zasnovati porodicu.

 

foto: Luka Šarac

Story: Jeste li zato manje temperamentni nego ranije, na onaj negativan način?

 

- Kao jako mlada devojka doživela sam mnogo dobrih, ali i loših stvari pa je normalno da u tim godinama nisam mogla sve to da podnesem i rešim na dobar način. Nisam nezadovoljna sobom kako sam to rešavala, ali na pogrešnim ljudima iskaljivala sam svoje nezadovoljstvo ili bes pa su trpeli i oni koji nisu bili krivi, kao kolateralna šteta. Bila sam samo haotična.

 

Katarina Radivojević: Sada sam mudrija i mirnija

 

Story: Imate li potrebu da se skrasite na jednom ili, eto, dva mesta?

 

- Ne znam, nekad mi se čini da sam stigla do toga, a u pojedinim trenucima da nisam. To je teško pitanje. S mojim načinom života i tim nesmirivanjem na emotivnom planu, verovatno će mi neki budući partner odrediti gde ću se skrasiti. Dokle god budem sama, ovako mi je OK.

 

Story: A da nije obrnuto? Da ćete, dokle god ovako živite, biti sami?

 

- Bez brige, ima prilika, a pravu sigurno neću propustiti! To je isto tako pitanje sopstvene zrelosti i želje da to uradim. A ima i toga da treba naći pravu osobu, a ja je još nisam pronašla.

 

Story: U poslednje vreme bilo je dosta priča o vašim izabranicima, pominjalo se čak i da ste u vezi sa kontroverznim ruskim biznismenom u egzilu Mihailom Hodorkovskim, koliko tu ima istine?

 

- Svaki put me nasmeju ta nagađanja.

 

Story: Poznajete li Hodorkovskog?

 

- Na to pitanje ne bih da odgovorim.

 

Story: A onaj visoki čovek s kojim su vas fotografisali ovde, u Beogradu?

 

- Kao i uvek, zadovoljna sam, srećna i nikad nisam sama. Ne volim da se izjašnjavam detaljnije o svom intimnom životu, i to je to.

 

Story: Zaista nikad niste sami?

 

- Kad tako nešto kažem, to ne znači da sam uvek u vezi. U poslednjih deset godina, duži su periodi u mom životu tokom kojih nisam bila u vezi nego ovi kad jesam. Ali, opet, to ne znači da sam sama. Uvek postoji neko u mojoj blizini i ja se povodom toga dobro osećam. A moja je odluka to što neću da budem u vezi. Uostalom, teško mi je da to ostvarim pošto sam i tamo i ovde.

 

Story: Nije li to previsoka cena slobode?

 

- Nije. Jedva čekam da pronađem osobu sličnu sebi i kad budem toliko srećna i zadovoljna tim izborom, ništa drugo neće mi biti važno. Stvarno u to verujem.

 

Story: Znači, ako ta osoba bude u Los Anđelesu, ništa od srpskih uloga?

 

- Verujem da će, ako se skrasim pored nekog tamo, on dolaziti sa mnom ovde. To je prvi uslov.

 

makonda-tracker