Prva ispovest o tajnoj ljubavi i budućoj prinovi

Dado Polumenta: Radujemo se rođenju ćerke

0
Pevač čiji je turbulentan život godinama intrigira javnost, posle više od godinu dana skrivanja veze, otkriva da je svoj mir pronašao uz partnerku Ivonu Ivković i da se raduje što će početkom jeseni njihova romansa biti krunisana rođenjem ćerke
foto: Luka Šarac


Story: Poslednjih godinu dana u medijima se pričalo samo o vašem poslu. Čini se da ste uz sadašnju partnerku dobili zrelost i samopouzdanje?
- Konačno sam sa 33 godine dobio svaku crtu pravog muškarca, a za to mi je trebalo vremena. Niko se naučen nije rodio i mislim da se sa ovim životnim iskustvom i ženom kao što je Ivona moja priča zaokružuje i upotpunjuje.


Story: Uz suprugu delujete nežnije, čini se kao da se ne libite da pokažete osećanja.
- Hvala dragom Bogu, imamo odličan odnos pun poštovanja, poverenja i ljubavi, kao i zajedničke ciljeve i poglede na život. S obirom na to da ona sada završava fakultet za marketing, mislim da će se veoma brzo uključiti u moj posao. Spojićemo lepo i korisno. Planiramo i da snimimo spotove u kojima ćemo pokazati moje glumačke sposobnosti.
 

Story: Kakav odnos ima Ivona s vašim sinom Dorijanom?
- Njih dvoje imaju sjajan odnos, iskren i prijateljski. Ivona dolazi iz divne porodice i kultura ponašanja koju ona ima upravo potiče iz kuće. Smatram da sam konačno završio potragu u ljubavi i stao na ludi kamen.
 

Story: Kada ćete i zvanično stati na taj ludi kamen?
- Mislim da ćemo to obaviti daleko od očiju javnosti. Želimo da izbegnemo klišee i zato će naše venčanje biti intimno jer to smatram emotivnim činom dvoje ljudi pred Bogom. Iskreno rečeno, papir mi nije važan, ali bitno mi je da ozvaničim ljubav, značajan mi je sam taj čin. Tu obavezu svaki normalan čovek treba da ispuni pred Bogom, a kad je pred njim, onda je i pred ljudima.


Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker