EKSKLUZIVNO ZA STORY

Viktor Troicki: Zadovoljan sam u novoj romansi

0
Srpski teniser i trenutno 22. igrač na planeti priznaje da je u aprilu počeo romansu s manekenkom Aleksandrom Đorđević, ističe da od tada svuda putuju zajedno i komentariše u čemu su njih dvoje slični
Viktor Troicki, foto: Luka Šarac
Viktor Troicki, foto: Luka Šarac
Viktorom Troickim (29)
Tennis channel Montevideo, bog te video

Story: Prethodni intervju radili smo pre godinu dana, kada ste se nakon suspenzije vratili u takmičarski tok kao 170. na rang-listi. Sada ste 22. teniser sveta...



Story: Mi to isto želimo, a hteo sam da vas pitam kako doživljavate taj pomak. Tačnije, kako gledate na takmičarsku godinu koja je za vama?





Story: Kritičari i ljubitelji belog sporta komentarišu kako vam trenutno nedostaje psihička snaga. Pogotovo nakon US Opena, kada ste u borbi za osminu finala ispustili vođstvo od 2:0 u setovima. Kako se bilduje ta psihička snaga o kojoj gotovo svi govore?



Story: Da li se praktikuju razgovori sa psihologom ili nešto slično?



Story: Jeste li vi saglasni s time da treba da radite na jačanju psihe, kao što misle drugi?



Story: Hajde da još jednom napravimo paralelu između ovog i prošlog intervjua, s tim što bih se osvrnuo i na vaš privatni život. Sada imate i novu devojku, od kada tačno?



Story: Voleo bih da mi iskreno odgovorite kako vam je u novoj vezi?



Story: Nije jednostavno biti u vezi s nekim ko redovno menja mesto boravka. Kako se Aleksandra prilagodila vašoj karijeri?





Story: Kada ste u Beogradu, verovatno treba da stignete na sto strana, telefon vam stalno zvoni, mnogi bi da vas vide. Kako to izgleda?



Story: Da li ste spomenutu ekipu, između ostalog, vodili u kafanu, da osete boemsku atmosferu?



Story: Kada već spominjemo kafanu, zanima me šta vi kao profesionalni sportista volite da jedete, kakav vam je režim ishrane?



Story: A šta pijete kada sebi date oduška?



Story: Za potrebe dokumentarnog filma tražili su vam arhivske fotografije i video-snimke pa ste evocirali uspomene iz detinjstva. Šta se kod vas nije promenilo još od kada ste bili dečak?



Story: S druge strane, promenilo se mnogo toga. Šta biste izdvojili?



Story: Veče pre našeg razgovora prošetali ste modnom pistom, kao gost iznenađenja na reviji jednog italijanskog brenda. Jeste li imali tremu?



Story: Jeste, pošto su se u publici čuli komentari da vam odelo odlično stoji. Da li biste tako nešto ponovili u budućnosti?



Story: Znamo da vi ne volite da se fotografišete, a u javnosti nema ni fotografija vaše devojke, iako je glumica i manekenka.



Story: Nakon revije prokomentarisali ste da je ona inače zadužena za vaš stajling.



Razgovarao: Stefan Tošović



makonda-tracker