INTERVJU

Aleksandra Gudelj za novi Glossy otkriva: Volela bih da rodim ćerku

1

Lepa voditeljka, koja se ponovo našla u ulozi loto devojke, priča o odnosu sa suprugom Veljkom i njihovoj želji da pored sinova Milijana i Damjana imaju još dece

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Iako se nakon završenih studija ekonomije profesionalno pronašla u voditeljskom poslu, Aleksandra Gudelj mogla je da kaže da je postala potpuno ostvarena kad je u suprugu Veljku našla svoju srodnu dušu, a potom i postala majka. Njih dvoje venčali su se pre skoro osam godina, a kruna te ljubavi su sinovi Milijan i Damjan. Odnedavno, ona ponovo deli sreću igračima lotoa, a kako kaže, to navijanje da svako izvlačenje ima dobitnike i nju samu usrećuje.

 

Glossy: Zaustavljaju li vas još prolaznici na ulici da pitaju za dobitnu kombinaciju?

 

- Naravno, i to uvek bude zabavno. Kažem sedam brojeva, poželim sreću i naglasim: "Ne zaboravite da se nikad ne zna!" Svaki put kad izvlačim loto, loto plus ili džokera od srca želim da imamo dobitnika, da nekog obradujemo neverovatnim premijama koje nosi svako izvlačenje. Pre tri meseca prepoznao me je taksista i rekao mi da sam mu izvukla šesticu pre tri godine...

 

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 15. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker