predivno

Jednu stvar ni medeni mesec ne može da mu izbije iz glave: Teo podelio fotografiju koja će mnogima izmamiti osmeh (FOTO)

0

Nekoliko dana nakon što su se zavetovali na večnu ljubav, kapiten srpske košarkaške reprezentacije i glumica Jelisaveta Orašanin otputovali su na medeni mesec.

foto: Kurir
foto: Kurir

 

Pre nego što su se uputili na romantično putovanje, Jelisaveta i Miloš svratili su na Srebrno jezero, gde je naš najbolji košarkaš organizovao kamp za male ljubitelje ovog sporta.

 

Miloš je tokom druženja s mališanima koji u njemu vide idola uživao i koristio priliku da im pokaže koliko je sport važan i koristan, a ovo iskustvo je očigledno ostavilo snažan utisak i na popularnog sportistu.

 

Brak je lepši nego što sam očekivao: Miloš Teodosić prvi put progovorio nakon venčanja (FOTO)

 

Tako je Teodosić, uprkos tome što trenutno uživa u medenom mesecu, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio fenomenalnu fotografiju nastalu u kampu.

 

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

 

Iako se profesionalno bavi košarkom već godinama, ona očigledno neće uskoro dosaditi našem kapitenu reprezentacije. Ko kaže da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu?

makonda-tracker