preslatki su

Brak je lepši nego što sam očekivao: Miloš Teodosić prvi put progovorio nakon venčanja (FOTO)

0

Glumica dovezla muža na Srebrno jezero, gde košarkaša drži kamp za najmlađe. Dok je on bio na terenu, ona je uživala u šetnji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Novopečeni bračni par Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin prve dane nakon venčanja provode na Srebrnom jezeru. Razlog je profesionalne prirode, jer naš košarkaški reprezentativac tamo drži kamp za najmlađe.


Zanimljivo je da je Jelisaveta vozila auto, a Teo sedeo pored nje. Iako su mnogi očekivali da se mladenci neće odvajati, košarkaš je pokazao da je profesionalac, pa je svu pažnju posvetio mališanima. Najpre im je pokazao neke fazone na terenu, malo ih forsirao, iako mu, kao ni njima, vrućina nije prijala.

 

Posle svadbe godine novopečeni par izabrao egzotičnu destinaciju: Miloš i Jelisaveta daleko od očiju javnosti

 

Ipak, uz pomoć kolega iz nacionalnog tima Bogdana Bogdanovića i Nemanje Nedovića, našao je snage i volje da se posveti deci i na nekoliko sati „zaboravi“ na suprugu. Teo je zadržao stav da o privatnom životu neće govoriti za medije, ali ipak smo mu izvukli nekoliko rečenica.

Pre dva dana sam potpisao najvažniji ugovor. Bilo je lepo, lepše nego što sam očekivao. I to je to, sad idemo da se odmaramo - rekao je Miloš.

foto: Nebojša Mandić

 

 

Nakon terena prešao je na fotke i deljenje autograma. Jelisaveta je za to vreme uživala s društvom i pažnju posvećivala svom kučetu. Sve dok je mališani nisu „provalili“! Onda se i ona, uz osmeh, potpisivala na dresove.

 

Teo, Bogdan i Nemanja su zatim seli u kola i otišli za Beograd kako bi i u Bogdanovićevom kampu obradovali dečicu, a Jelisaveta je pobegla s vrućine i povukla se u sobu.

 

 

 

 

makonda-tracker