Sada je stvarno kraj: Ana Ivanović se zvanično oprostila od tenisa, ali u centru pažnje bio je neko drugi

0

Prelepa srpska sportiskinja Ana Ivanović krajem prošle godine objavila je da se penzioniše, a sada je i zvanično priređen njen oproštaj od tenisa

foto: Instagram
foto: Instagram

U Parizu Ana je pre devet godina osvojila prvi gren slem turnir. Upravo u istom gradu, srpska teniserka zvanično se povukla iz tenisa i otišla u sportsku penziju. Sadašnja gospođa Švajnštajger zablistala je u beloj haljinici uz raziružavajući osmeh.

 

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Svečanost koja je priređena u njenu čast okupila je brojne poštovaoce tenisa, ali i Anine karijere, na čemu im je ona srdačno zahvalila. Sada već bivša sportiskinja na poklon je dobila trofej koji je ujedno i poslednji koji će krasiti njenu vitrinu sa priznanjima koje je dobila tokom karijere.

 

Veliku pažnju u ovom bitnom danu dobio je neko sasvim drugi...

 

Pročitajte ostatak teksta na sledećoj strani...

 

 

Ipak, dok je u Francuskoj sve bilo podređeno Ani, u centru pažnje bio je njen suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger.

 

foto: Profimedia

S obzirom na to da je imao obaveze prema klubu iz Čikaga za koji od nedavno igra, šarmantni sportista nije mogao da prisustvuje ceremoniji, ali poruka koju je javno uputio svojoj dragoj mnoge je razoružala:

Veoma mi je žao što nisam sa tobom u Parizu, danas, kada se opraštaš od tenisa. To što si uspela da uradiš u svojoj karijeri, zaista je neverovatno. Ponosan sam na tebe i jedva čekam da te zagrlim - poručio je Švajnštajger

 

makonda-tracker