Trostruka rođendanska proslava

Neda Ukraden: Iznenadila sam unučiće

0
Legendarna pevačica Neda Ukraden kaže da, osim u uspešnoj karijeri i poslovnim poduhvatima, uživa i u ulozi srećne bake troje mališana, otkriva detalje sa proslave koja je dugo pripremana i kako vidi svoje mezimce i njihove talente.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ništa ne oplemeni osobu kao roditeljstvo, uživanje u podizanju dece i njihovom odrastanju. A kada sinovi i ćerke odrastu i roditeljima podare unučiće, bake i deke kažu da je to još veća sreća. Pevačica Neda Ukraden (66) spoznala je obe radosti. Svoje dete izvela je na pravi put, a danas gleda kako da maksimalno razmazi troje unučića.

 

Neda Ukraden progovorila o strašnoj tragediji: Doživela sam kompletnu katastrofu, mojoj porodici i meni se sve srušilo!

 

Ćerka Jelena i zet Predrag podarili su joj dve bliznakinje, Aleksandru i Nedu koje su rođene pre pet godina, a pre tri i unuka Dušana. S obzirom na to da sve troje slave divan dan sa tek nekoliko dana razmaka, njihovi roditelji i baka rešili su da ove godine Aleksandri, Nedi i Dušanu organizuje zajedničku rođendansku zabavu. Bio je to pun pogodak, ako je suditi po mnoštvu dece i razigranoj atmosferi kakva je vladala u igraonici u kojoj je proslava održana.

Mi uvek jedva čekamo taj datum. U kući je sve već mesec dana unapred podređeno rođendanu i samo se o tome priča", kaže ponosna baka koja je mesec dana bila u Australiji, a kada se vratila u Beograd, brojali su sitno do proslave.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker