Tvrdnje parapsihologa

Kako je ON otkrio pol bebe Ane Nikolić i Raste? Pevačici preporučeno da se pričuva i odmara (FOTO)

0
Mevludin Duvančić, parapsiholog kojeg mnogi nazivaju i balkanskim Nostradamusom, preksinoć je u emisiji kod Ognjena Amidžića podsetio javnost na stvari koje je predvideo i koje su se obistinile a zatim i "pogledao" u 2017.
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Duvančić je ispričao da će ova godina biti fatalna za mnoge brakove i veze naših poznatih ličnosti, piše Kurir, te podsetio javnost na stvari koje je predvideo i koje su se obistinile...

 

foto: Screenshot

Predvideo sam da će Halid Bešlić imati tešku saobraćajnu nesreću. Kada se to dogodilo, Halid je bio u komi i mnogi su pričali da se neće izvući.

 

Čak su i lekari bili skeptični. Ja sam pozvao njegovu porodicu i rekao da će se on za tri dana probuditi i moći da jede sam. I tako je i bilo", ispričao je Mevludin.

Ana Nikolić otkrila najlepše moguće vesti: Istina je da sam TRUDNA, presrećni smo!

 

On je istakao i da već zna kog će pola biti beba Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste.

 

foto: Instagram

Mislim da će biti devojčica, ali imaće Ana probleme s trudnoćom. Treba da se čuva narednih meseci da ne dođe do spontanog pobačaja.

 

Već je imala slično iskustvo, pa treba da se čuva", otkrio je Duvančić, nakon čega su svi gosti Amidžićeve emisije izrazili želju da sa Aninom trudnoćom sve bude u redu i da se ovaj put Duvančićevo proročanstvo ne ostvari.

makonda-tracker