ŽIVOTNA PRIČA PRVE DAME AMERIKE

Za njihovu ljubav je kriv jedan magični susret u Ljubljani: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp (FOTO)

0
Bila je uz supruga kada je prošle godine u njujorškom Tramp Taueru objavio da će se kandidovati za predsednika, ali od tada pa gotovo sve do samog kraja kampanje Melanija se sklonila u drugi plan i retko dolazila na njegove skupove

 

 

Iz Trampove kampanje nude malo drugačiji pogled na Melanijino detinjstvo i tvrde da je počela da se bavi manekenstvom već u petoj godini, da joj je otac bio menadžer u automobilskoj kompaniji, a majka modna dizajnerka.

 

Otac joj nikad nije bio komunista", rekla je Rojtersu portparolka Trampove kampanje.

Kad sam videla za koga se udala, primetila sam sličnost između Trampa i njenog oca", kaže prijateljica iz detinjstva Mirjana Jelančič. Ima fizičke sličnosti, a obojica su radoholičari. Mislim da je u njemu našla srodnu dušu, nekoga s kime s oseća sigurno."

 

Melanijini roditelji i dalje žive u porodičnoj kući s malim dvorištem i nekoliko stabala voćki, iako mnogo vremena provode u SAD-u, gde im živi i druga ćerka Ines.

 

foto: Profimedia

 

Buduća gospođa Tramp, koja je do tada zbog lakšeg izgovora već promenila ime u Melanija Knaus, više nije napravila korak nazad. U Sevnici se ne sećaju da su je tamo videli poslednjih godina.

 

Donirala je, međutim, ambulantno vozilo mesnom domu zdravlja kako bi proslavila rođenje sina Barona 2006., godinu dana posle udaje za Trampa.

 

Bila je uz supruga kada je prošle godine u njujorškom Tramp Taueru objavio da će se kandidovati za predsednika, ali od tada pa gotovo sve do samog kraja kampanje Melanija se sklonila u drugi plan i retko dolazila na njegove skupove. Verovatno zato jer se otkrilo da je plagirala čitave delove govoraprve dame Mišel Obame iz 2008.

 

Ovo je pravo lice prve dame Amerike: 12 stvari koje niste znali o Melaniji Tramp (FOTO)

 

Zaštitila je svog supruga kada je objavljen video snimak na kojem prostački govori o ženama. Rekla je da njen suprug "poštuje žene i daje im istu priliku" kao muškarcima.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker