Rešio da život promeni iz korena

Goran Stojićević Karamela napustio bolnicu: Suze su mi krenule kad sam čuo da su Zlata Petrović, Goca Božinovska i Mira Škorić zaplakale zbog mene... (FOTO)

0
Nakon što je u petak doživeo infarkt, Goranu Stojićeviću Karameli ugrađen je stent, i juče je napustio bolnicu.
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Karamela poručuje da je rešio da život promeni iz korena, da prestane da puši i manje se stresira, piše Kurir. Imitator i voditelj "Balkanskih prevara" oseća se dobro, a kako kaže, ovo mu je bila životna opomena.

 

Najgore je prošlo: Karamela se oglasio nakon srčanog udara

Rešio sam da ostavim cigarete i da se posvetim sebi. Menjam život iz korena! Ne želim da se vraćam u bolnicu. Srećan sam što sam živ! Ugradili su mi stent, ali s tim može normalno da se živi", rekao je Karamela i dodao da je previše stresa moglo da ga košta života.

Radio sam dve emisije uporedo, 'Balkanske prevare' i 'Tragove istine', pa sam se mnogo nervirao", ispričao nam je on.

Nakon što se saznalo da je pretrpeo infarkt, mnoge pevačice su mu uputile reči podrške.

 

Karamela je otkrio pravu istinu: Mogao sam da ostanem invalid!

Suze su mi krenule kad sam čuo da su Zlata Petrović, Goca Božinovska i Mira Škorić zaplakale zbog mene. To me je baš dirnulo. Zvala me je i Nada Topčagić i veoma me iznenadila. Mislila je da sam lažirao infarkt. Rekla mi je - svaka ti čast na reklami za infarkt", kroz smeh je rekao Karamela.

foto: Zorana Jevtić

Pri izlasku iz bolnice doktori i sestre su pozdravljali i grlili Karamelu, a jedna od sestara nam je ispričala da su ga svi u bolnici zavoleli jer ih je zabavljao i njih i osltale pacijente.

makonda-tracker