Rođendan u društvu najdražih

Aleksandra Prijović: Filipova i moja ljubav sve je jača

0
Atraktivna pevačica obeležila je proteklog vikenda dan svog rođenja velikim slavljem u Beogradu na koje je došao i njen partner Filip sa celom porodicom Živojinović
foto: Zoran Kuzmanović Munja
foto: Zoran Kuzmanović Munja

Mlada zvezda Granda Aleksandra Prijović, nakon što se vratila sa odmora u Grčkoj gde je bila sa svojim dečkom Filipom Živojinovićem (30), organizovala je proslavu 21. rođendana u jednom beogradskom restoranu. S obzirom na to da zbog posla često putuje, ovo je bila idealna prilika da okupi prijatelje i porodicu na jednom mestu i uživa u svom danu. Najnežnije emocije mladoj pevačici posebno su izazvali njeni baba i deda koji su doputovali u Beograd kako bi je iznenadili. U romantičnoj atmosferi, Filip je sa Aleksandrom oduvao rođendanske svećice. Veselju su prisustvovali i članovi porodice Živojinović, Lepa Brena i Boba, koji nisu želeli da propuste slavlje buduće snaje. U razgovoru za magazin Story, slavljenica otkriva detalje proslave.

 

foto: Zoran Kuzmanović Munja


- Rođendan sam proslavila uz porodicu, uži krug prijatelja i saradnika. Posebno me obradovalo što su uz mene bili baka i deka koje teško mogu da nagovorim da dođu u Beograd – kaže Aleksandra.


U ponoć slavljenica je sebi poželela da bude dobrog zdravlja i uvek okružena ljudima koje voli, a romantične rođendanske želje uputio joj je i njen izabranik.


- Filip mi je poželeo puno zdravlja, sreće, ljubavi i rekao mi je da se nikad ne menjam, da ostanem to što jesam. Dobila sam predivne darove. Moji prijatelji bili su veoma kreativni, pa sam se slatko smejala prilikom otvaranja poklona - s osmehom ističe pevačica.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker